A Netcasting modellügynökségről

A Netcasting nemzetközi elit modellügynökség

2001 óta látja el modellek professzionális képviseletét. Az ügynökség tapasztalt kollégái a modelleket divat- és reklám munkákra, valamint hostess munkára közvetítik ki. A Netcasting Magyarország legmegbízhatóbb modellügynökségei közé tartozik, mind modelljeink mind ügyfeleink számára is a legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosítjuk.

Modelljeinkről

Modelljeink között új arcok és nemzetközi szinten is bizonyított keresett profik egyaránt megtalálhatóak. Nem célunk, hogy nagyon sok modellt foglalkoztassunk azért sem, mert szeretünk mindenkire odafigyelni és egyéni karrierlehetőséget, magas szintű menedzsmentet kínálni modelljeinknek.

Tevékenységünk

Professzionális modellek közvetítése belföldi és nemzetközi piacra. Modelljeink fotózásokon, reklámfilmekben, magazinokban, divatbemutatókon szerepelnek, valamint eredményes kampányok arcaiként köszönnek vissza.

Különleges szolgáltatásunk, hogy rendezvényeken modelljeink hostessként működnek. Részt vesznek a vendégek fogadásában, a tájékoztatásban, az irányításban, és kifogástalan fellépésükkel, intelligenciájukkal és nyelvtudásukkal az igényességet és profizmust sugározva képviselik a megbízó céget. Összeszokott, bizonyított csapatunk vállalja produkciók komplett megvalósítását. Fotózások, castingok teljes körű megszervezését és lebonyolítását vállaljuk a helyszínkereséstől, a stáb (fotós, sminkes, fodrász, koordinátor)

biztosításán át egészen az utómunkálatokig. Büszkén mondhatjuk, hogy a legnívósabb modellfelfedező verseny, az évente megrendezésre kerülő Rimmel Look of The Year rendezésében is közreműködünk. A verseny számos olyan magyar modellt indított már el pályáján, akik Magyarországon és külföldön is egyaránt megállják a helyüket. Büszkén állíthatjuk, hogy akik már dolgoztak velünk, általában visszatérő ügyféllé válnak, várjuk az Ön megkeresését is!

Ügyfeleink

Ügyfeleink között vannak a legsikeresebb, legnagyobb magyar és európai divatházak, reklámügynökségek, magazinok, európai, távol keleti, és amerikai modellügynökségek, melyek révén modelljeink az országon belül, valamint Európa és a világ nagyvárosaiban dolgoznak). Modelljeink számos magazinban, divatbemutatón és hirdetésben feltűnnek világszerte, hostessként pedig a legnevesebb cégek rendezvényein, szakvásárokon, fesztiválokon és sajtótájékoztatókon képviselik megbízóikat. Ügyfeleink között tudhatjuk az Alfa-Romeo-t, a Carnation, Café, BBDO Ogilvy és Young& Rubicam Reklámügynökséget, olyan multikat, mint az, Samsung, Levis vagy a Garmin. Megrendelőnk közé tartoznak a legjelentősebb szépségápolási termékgyártók, úgy mint a Schwarzkopf a Loreal, a Londa, a Tigi és a Tony and Guy.

Modellfelfedezés

Modellügynökségünk ideális kezdő, fiatal modellek számára. A Netcasting külön erre szakosodott divíziója foglalkozik új tehetségek felkutatásával és modellpályán való elindításával. Ezen részlegünk keresi az új arcokat és számos modellt indítottak már el a nemzetközi karrier útján. Bátran állíthatjuk, hogy Ügynökségünk különleges abban, hogy nálunk találhatóak a legfrissebb és legizgalmasabb arcok

a magyar piacon, kezdő, fiatal modellekre különösen odafigyelünk, karrierjüket személyre szabottan, egyéni céljaikkal, élethelyzetükkel összhangban alakítjuk ki. A tesztfotózások során fotósaink és kreatív csapatunk mindenkiből kihozzák a legjobbat. Ha valakiben a nemzetközi topmodell lehetőségét látjuk, képezzük és tervezetten felépítjük karrierjét az első tesztfotóktól kezdve,és nem nyugszunk addig, amíg meg nem találtuk helyét a nemzetközi divatpiacon, ahol címlapfotózások, divathetek és reklámkampányok várják. A külföldi utak és ellátás költségeit az ügynökség vagy partnere minden esetben megelőlegezi.

Netcasting Modell- és
Hostess Ügynökség

Budapest, Magyarország

cím: 1137 Pozsonyi út 14 tel./fax: +36 1 785 1855 email: info@netcasting.hu skype: netcasting

Netcasting Modell- és
Hostess Ügynökség

Budapest, Magyarország

cím: 1137 Pozsonyi út 14 tel./fax: +36 1 785 1855 mobil: +36 70_ 389 2999 email: info@netcasting.hu skype: netcasting